04.02.2015

2 forskellige glutenfrie kager.

Jeg fik et nyt blad af svigermor.  Glutenfritt. Og kom til at teste den første opskrift. Mums for en smag. Chokoladekage bagt som muffins. Opskriften står på billedet. Jeg byttede dog mandelmel ud med hasselnøddemel fordi det var det jeg havde.


Opskrift på glutenfrie chokolademuffins med pebermyntesmag.
Opskrift på glutenfrie chokolademuffins med pebermyntesmag.
Opskrift på glutenfrie chokolademuffins med pebermyntesmag.
Opskrift på glutenfrie chokolademuffins med pebermyntesmag.
Opskrift på glutenfrie chokolademuffins med pebermyntesmag.
Hold op de er gode selv om de er faldet lidt sammen.


Og så bestilte Micke kokosmakroner. Min opskrift plejer at flyde ud, men ikke idag. Jeg brugte 4 æg, 320 g sukker, 400 g kokos og ca 5-6 skefulde kartoffelmel.
Bages i 12-15 minutter ved 175 grader.


Kokosmakroner som ikke er faldet sammen. Sikkert på grund af kartoffelmelen.
Kokosmakroner som ikke er faldet sammen. Sikkert på grund af kartoffelmelen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din hilsen.