02.10.2014

Makronmuffins.

Fik lyst til at bage, men var samtidig lidt doven. Så kom jeg i tanke om makronmuffins. Rigtig gode og rigtig lette. Opskriften fandt jeg hos Miss Mette, og makronerne havde min far med i massevis, sidst han besøgte os.

Opskrift på makronmuffins
(ca. 20-25 stk.)


  • 300 g sukker
  • 3 æg
  • 1 tsk mandelessens (Dette udelod jeg, og de smager alligevel fint)
  • 125 g knuste makroner
  • 125 g hvedemel
  • 125 g smeltet smør
Pisk sukker og æg luftigt sammen og tilsæt mandelessensen. Knus makronerne ned i sukkerblandingen og pisk forsat. Hvedemel tilsættes og tilsidst røres det let afkølet smeltet smør i.
Muffinsformene fyldes halvt op og bages i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 minutter, de skal være gyldne på overfladen.
Makronmuffins får ben at gå på. Der var 25 stk fra starten.
Makronmuffins får ben at gå på. Der var 25 stk fra starten.
Desværre var kagerne faldet lidt sammen, de var simpelthen for ubagte. De stod for højt oppe i ovnen.
Desværre var kagerne faldet lidt sammen, de var simpelthen for ubagte. De stod for højt oppe i ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din hilsen.