21.09.2014

Pulled pork labskovs.

Lige nu er der varmt og skønt i mit køkken. "Vedspisen" er tændt op og middagsmaden står og simrer. Kæresten er taget til traktorrace i regnvejret, og jeg lovede at maden var klar når han engang kom hjem.
Idag bliver det rester. Ja det spiser vi ca hver anden dag, så det er der ikke noget underligt i. Men det er ikke så ofte at de ligner retten fra dagen før.

Igår lavede jeg pulled pork i stegegryden af 1200 g nakkesteg. Den blev lagt i stegegryden sammen med et løg, en chili, lidt sennep, lidt chilisovs, lidt solbærgele, salt, peber, lidt lage fra agurkesalaten, og en øl. Gryden kom i ovnen med låg på og så stod den og hyggede sig på 200 grader i 3 timer. Jeg trak kødet i strimler med to gafler og serverede det med flutes, dressing og agurkesalaten.

Idag kom resten frem af køleskabets mørke, blev stillet på brændekomfuret, blev suppleret med 2 gulerødder, 1 løg, laurbærblade, 6 kartofler, 1 bouillonterning og kogende vand så det dækker. Så skal det bare have fred og ro et par timer eller tre på lavt blus. Ta da... Pulled pork labskovs.

Og det ligner bestemt ikke maden igår. Og der er også til i morgen. Kan det blive meget bedre?


Restemad på brændekomfuret/vedspisen.
Restemad på brændekomfuret/vedspisen.
Skipperlabskovs lavet på en portion pulled pork fra igår. Undgå madspild, ja tak.
Skipperlabskovs lavet på en portion pulled pork fra igår. Undgå madspild, ja tak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din hilsen.